Ontdek Delft

Ontdek Delft vanaf zijn prachtige straten en vanaf het water, met ons nieuwe dagtocht 'Ontdek Delft'.

U wordt ontvangen bij Gasterij 't Karrewiel op de Paardenmarkt 74 te Delft. Dit is het perfecte startpunt voor uw dagtocht in Delft, met voldoende parkeergelegenheid voor de deur en op maar 7 minuten lopen van de Nieuwe Kerk.

Het programma start met een heerlijke koffietafel met onder andere soep, diverse soorten brood, diversen beleg, koffie en thee en melk, u mag lekker blijven zitten want alles wordt op tafel geserveerd.

Na de lunch wordt u naar de rondvaartboot gebracht voor een prachtige rondvaart over de Delftse grachten. Tijdens de rondvaart wordt verteld wat u ziet. Aan het einde van de rondvaart wordt u ontvangen door een leuke en deskundige stadsgids voor een stadswandeling door het historische centrum van Delft inclusief een bezoek aan de Nieuwe Kerk.

Voorbeeld programma

12:00 Ontvangst bij Gasterij ’t Karrewiel met een heerlijke koffietafel
13:15 Begin van de Grachtenrondvaart door de Delftse grachten, eindigend bij De Markt in Delft
14:15 Aan het einde van de rondvaart wordt u ontvangen door een leuke en deskundige stadsgids voor een stadswandeling door het historische centrum van Delft inclusief een bezoek aan de Nieuwe en/of Oude Kerk
15:15 Einde programma

 

Prijzen:

Volwassenen: € 35,95 p.p.
Kinderen: € 19,70 p.p.

 
Voor meer informatie bel
+31 (0)15 213 6403
 
 

Dagtocht: Wat dag je van Delft

Zicht op de Oude Kerk in de volksmond De Oude Jan genoemd - Dagtocht: Wat dag je van Delft Ontdek in 1 dag de mooiste plekjes van Delft. Dit programma bevat onder andere een fotopuzzeltocht, een heerlijke lunch, een rondvaart door de Delftse grachten en een bezoek aan de Delftsaardewerkfabriek de Porceleyne Fles. De dag wordt afgesloten met een uurtje bowlen en een heerlijk driegangen Grill Proeverij diner.


Lees verder

Dagtocht: ‘Historisch Delft’ met de Paardentram

Paardentram - Dagtocht: ‘Historisch Delft’ met de Paardentram Na jaren weg te zijn geweest is de Paardentram eindelijk weer terug in delft. Geniet van een heerlijke lunch en ontdek Delft vervolgens in één middag met de Paardentram, bekijk hoe het Delftsblauw wordt gemaakt en bekijk Delft vanaf zijn prachtige grachten met onze nieuwe dagtocht: ‘Historisch Delft’


Lees verder

Dagtocht: Delft op Zaterdag

Delft op Zaterdag - Dagtocht: Delft op Zaterdag Bezoek Delft op zaterdag en ontdek Delft in 1 dagdeel. De middag begint met een heerlijke lunch waarna u een vaartocht maakt over de prachtige Delftse grachten. Na de rondvaart wordt u opgevangen door een leuke en deskundige gids voor een historische wandeling van 1,25 uur.


Lees verder

Dagtocht: Zondags Delft

Aquarel grachtenhuisjes Delft - Zondags Delft - Dagtocht: Zondags Delft Iedere zondag vanaf zondag 21 april tot en met zondag 7 juli. Leer deze historische stad kennen (al vanaf 2 personen te boeken!)


Lees verder

Dagtocht: Delft Blue Line

Rondvaartboot in de gracht bij De Oude Kerk - Dagtocht: Delft Blue Line Geniet van het historische Delft in één dagdeel met een lunch of Grill Proeverij Diner. Dit arrangement is mogelijk voor groepen en individuele bezoekers. Ontdek Delft vanaf zijn prachtige grachten per "rondvaartboot met gesproken tekst" en leer meer over de historie achter het Delftsblauwe aardewerk bij "De Porceleyne Fles".


Lees verder