DAGTOCHTEN OP MAAT

Met Dagtochten op maat kunt u volledig zelf beslissen hoe uw dagje Delft er uit komt te zien. Een dagtocht op maat is al mogelijk vanaf 2 personen maar ook zeer geschikt voor grotere gezelschappen. Wilt uw gezelschap bijvoorbeeld niet allemaal hetzelfde doen, dan is het mogelijk om 2, 3 of 4 activiteiten tegelijk plaats te laten vinden; bijvoorbeeld met een groepje varen, met een ander groepje steppen en met weer een ander groepje wandelen met een gids. Met dagtochten op maat is het allemaal mogelijk. Zo heeft iedereen, van jong tot oud, de dag van zijn leven. Aan het einde van de activiteiten komt u allen weer samen om uw ervaringen met elkaar uit te wisselen tijdens een heerlijk diner.
Hieronder vindt een overzicht van alle activiteiten, lunchmogelijkheden en diners die wij u kunnen bieden.

De activiteiten die wij aanbieden:

Varen / Tuk Tuk / Paardentram
Vaartocht met een rondvaartboot 45 minuten   € 9,00 p.p.
Paardentram 30 minuten (minimaal 8 personen)  € 11,50 p.p.
Paardentram 60 minuten (minimaal 8 personen)  € 16,00 p.p.
Tuk Tuk   € 5,50 p.p.

 

Entree / Toeristisch bezoek
Bezoek Porceleyne Fles met rondleiding 1,5 uur   € 8,25 p.p.
Bezoek Nieuwe/Oude kerk (combinatieticket) 2 uur   € 5,50 p.p.
Bezoek Vermeer Centrum 1 uur   € 7,25 p.p.
Bezoek Prinsenhof 1 uur   tot 10 personen: € 9,25 p.p.
vanaf 10 personen: € 7,25 p.p.
Stadsgevangenis 1 uur   € 4,00 p.p.

 

Puzzeltochten
Fotopuzzeltocht 1,5 uur   € 4,75 p.p. *1
Vaarpuzzeltocht 1,5 uur   € 12,95 p.p. (minimaal 6 personen) *1
Steppuzzeltocht 2 uur   € 11,50 p.p. *1
Camera op Stap 2,5 uur   € 9,95 p.p. *1
Escapebox Karrewiel 1,5 uur   € 19,95 per persoon bij pakket voor 10 personen
€ 14,95 per persoon bij pakket voor 20 personen
Escape the City Delft 3 uur   € 52,50 per pakket voor 6 personen
Whatsapp Moordtocht 2,5 uur   € 52,50

 

*1) U krijgt tot 25% korting op alle puzzeltochten en Camera op Stap indien u dit boekt in combinatie met het Brunch-of Grill Proeverij arrangement. De fotopuzzeltocht en bowlen zijn gratis in combinatie met deze arrangementen.

 

Gids

Minimaal 20 personen

ActiviteitenDuurPrijs
Stadswandeling 1 uur   € 3,05 p.p.
  1,5 uur   € 4,25 p.p.
  2 uur   € 5,50 p.p.

 

 
Voor meer informatie bel
+31 (0)15 213 6403
 

Dagtocht: Wat dag je van Delft

Zicht op de Oude Kerk in de volksmond De Oude Jan genoemd - Dagtocht: Wat dag je van Delft Ontdek in 1 dag de mooiste plekjes van Delft. Dit programma bevat onder andere een fotopuzzeltocht, een heerlijke lunch, een rondvaart door de Delftse grachten en een bezoek aan de Delftsaardewerkfabriek de Porceleyne Fles. De dag wordt afgesloten met een uurtje bowlen en een heerlijk driegangen Grill Proeverij diner.


Lees verder

Dagtocht: ‘Historisch Delft’ met de Paardentram

Paardentram - Dagtocht: ‘Historisch Delft’ met de Paardentram Na jaren weg te zijn geweest is de Paardentram eindelijk weer terug in delft. Geniet van een heerlijke lunch en ontdek Delft vervolgens in één middag met de Paardentram, bekijk hoe het Delftsblauw wordt gemaakt en bekijk Delft vanaf zijn prachtige grachten met onze nieuwe dagtocht: ‘Historisch Delft’


Lees verder

Dagtocht: Delft op Zaterdag

Delft op Zaterdag - Dagtocht: Delft op Zaterdag Bezoek Delft op zaterdag en ontdek Delft in 1 dagdeel. De middag begint met een heerlijke lunch waarna u een vaartocht maakt over de prachtige Delftse grachten. Na de rondvaart wordt u opgevangen door een leuke en deskundige gids voor een historische wandeling van 1,25 uur.


Lees verder

Dagtocht: Zondags Delft

Aquarel grachtenhuisjes Delft - Zondags Delft - Dagtocht: Zondags Delft Iedere zondag vanaf zondag 21 april tot en met zondag 7 juli. Leer deze historische stad kennen (al vanaf 2 personen te boeken!)


Lees verder

Dagtocht: Ontdek Delft

Stadhuis vanaf de Nieuwe Kerk - Ontdek Delft - Dagtocht: Ontdek Delft Ontdek Delft van zijn prachtige straten en van het water met ons nieuwe dagtocht 'Ontdek Delft'.


Lees verder