Zondags Delft

Kom op zondag naar Delft en leer deze historische stad op een leuke en unieke manier kennen met onder andere een Paardentram en stadsgids. (al vanaf 2 personen te boeken)

Dit programma is iedere zondag vanaf zondag 21 april tot en met zondag 7 juli te boeken. U heeft de keuze uit 2 arrangementen, start u liever met een heerlijke lunch à la carte of komt u na uw bezoek aan het historische centrum genieten van een heerlijke High Tea?

 

Programma met lunch

Wij ontvangen u om 12:00 bij Gasterij 't Karrewiel op de Paardenmarkt 74 in Delft (u kunt hier voor de deur parkeren). In het Delftsblauwe restaurant serveren wii u een lunch à la carte met soep, de keuzes uit 5 lunchgerechten, en 1x koffie, thee of melk. Na de lunch wordt u opgehaald door de Paardentram voor een rondrit van een half uur, aan het einde van de rondrit wordt u opgevangen door een leuke en deskundige stadsgids voor een historische stadswandeling van 75 minuten.

Programma:

12:00 Ontvangst bij Gasterij 't Karrewiel voor een heerlijke lunch à la carte met soep, de keuze uit 5 lunchgerechten en 1x koffie, thee of melk
13:00 U wordt opgehaald door de Paardentram voor een prachtige rondrit van 30 minuten
13:45 Stadswandeling onder begeleiding van een leuke en deskundige gids door het historische centrum van Delft
15:00 Einde programma

 

Prijzen:

Iedere zondag van 21 april tot en met 7 juli 2019
Volwassenen: € 29,95 p.p.
Kinderen: € 26,20 p.p.

 

Programma met High Tea

Wij ontvangen u om 13:00 bij Gasterij 't Karrewiel het Karrewiel op de Paardenmarkt 74 in Delft (u kunt hier voor de deur parkeren). Vanaf hier start u met de rondrit met de Paardentram van een half uur, aan het einde van de rondrit wordt u opgevangen door een leuke en deskundige stadsgids voor een historische stadswandeling van 75 minuten. Aan het einde van de stadswandeling wordt u weer ontvangen bij Gasterij 't Karrewiel waar wij in het Delftsblauwe restaurant een heerlijke High Tea hebben klaargezet voor u met onder andere met onbeperkt koffie of thee, vijf zoete hapjes en vijf luxe hapjes waaronder sandwiches, scones, friandises en Bon Bons.

Programma:

13:00 Ontvangst bij Gasterij ’t Karrewiel voor een prachtige rondrit met de Paardentram van 30 minuten
13:45 Stadswandeling onder begeleiding van een leuke en deskundige gids door het historische centrum van Delft
15:00 Er staat een heerlijke High Tea klaar voor u in het Delftsblauwe restaurant van Gasterij ‘t Karrewiel

 

Prijzen:

Iedere zondag van 21 april tot en met 7 juli 2019
Volwassenen: € 38,65 p.p.
Kinderen: € 28,65 p.p.

 
Voor meer informatie bel
+31 (0)15 213 6403
 
 

Dagtocht: Wat dag je van Delft

Zicht op de Oude Kerk in de volksmond De Oude Jan genoemd - Dagtocht: Wat dag je van Delft Ontdek in 1 dag de mooiste plekjes van Delft. Dit programma bevat onder andere een fotopuzzeltocht, een heerlijke lunch, een rondvaart door de Delftse grachten en een bezoek aan de Delftsaardewerkfabriek de Porceleyne Fles. De dag wordt afgesloten met een uurtje bowlen en een heerlijk driegangen Grill Proeverij diner.


Lees verder

Dagtocht: ‘Historisch Delft’ met de Paardentram

Paardentram - Dagtocht: ‘Historisch Delft’ met de Paardentram Na jaren weg te zijn geweest is de Paardentram eindelijk weer terug in delft. Geniet van een heerlijke lunch en ontdek Delft vervolgens in één middag met de Paardentram, bekijk hoe het Delftsblauw wordt gemaakt en bekijk Delft vanaf zijn prachtige grachten met onze nieuwe dagtocht: ‘Historisch Delft’


Lees verder

Dagtocht: Delft op Zaterdag

Delft op Zaterdag - Dagtocht: Delft op Zaterdag Bezoek Delft op zaterdag en ontdek Delft in 1 dagdeel. De middag begint met een heerlijke lunch waarna u een vaartocht maakt over de prachtige Delftse grachten. Na de rondvaart wordt u opgevangen door een leuke en deskundige gids voor een historische wandeling van 1,25 uur.


Lees verder

Dagtocht: Ontdek Delft

Stadhuis vanaf de Nieuwe Kerk - Ontdek Delft - Dagtocht: Ontdek Delft Ontdek Delft van zijn prachtige straten en van het water met ons nieuwe dagtocht 'Ontdek Delft'.


Lees verder

Dagtocht: Delft Blue Line

Rondvaartboot in de gracht bij De Oude Kerk - Dagtocht: Delft Blue Line Geniet van het historische Delft in één dagdeel met een lunch of Grill Proeverij Diner. Dit arrangement is mogelijk voor groepen en individuele bezoekers. Ontdek Delft vanaf zijn prachtige grachten per "rondvaartboot met gesproken tekst" en leer meer over de historie achter het Delftsblauwe aardewerk bij "De Porceleyne Fles".


Lees verder