Fotopuzzeltocht

In groepjes wandelt u in anderhalf uur langs de mooiste bezienswaardigheden van Delft. U krijgt een route en een blad met mooie foto's mee. Door middel van de foto's in de juiste volgorde te zetten kunt u de fotopuzzeltocht oplossen.
Aan het einde van de tocht krijgt iedere deelnemer een Delftsblauw aandenken.

Aanbevolen groepsgrootte 4 tot 6 personen. Bij regenachtig weer zijn paraplu's beschikbaar.

Prijs per persoon: € 4,75

 
Voor meer informatie bel
+31 (0)15 213 6403
Online reserveren
 

Vaarpuzzeltocht: Delft onder bruggen

Met een fluisterboot door de grachten van Delft - Vaarpuzzeltocht: Delft onder bruggen Vaar met een ervaren schipper in een fluisterbootje onder de vele bruggen van Delft door en los aan de hand van ludieke vragen de puzzel op.


Lees verder

Whatsapp Experience

WhatsApp - Whatsapp Experience De Whatsapp Experience is de nieuwste manier om Delft op een leuke manier te verkennen. Met je mobiele telefoon in de hand kom je op de leukste plekjes van Delft, onderweg ontvang je opdrachten via Whatsapp om een foto te maken van een bepaalde locatie, app de foto terug en ontvang de volgende opdracht.


Lees verder

Codekrakers

Codekrakers - Detective met vergrootglas - Dagtochten Combinatie Delft - Codekrakers Codekrakers is een spel dat je uitdaagt om samen te werken. In een team van maximaal 6 deelnemers word je gevraagd raadsels op te lossen en denk- en doe-opdrachten uit te voeren.


Lees verder

Escape the City Delft

Escape the City Delft - Escape the City Delft Probeer met dit spannende en interactieve spel aan de hand van een kaart en contact met een instructeur te ontsnappen uit Delft!


Lees verder

(Junior) WhatsApp Moordtocht

WhatsApp Moordtocht - (Junior) WhatsApp Moordtocht Los een moord op in Delft met de WhatsApp moordtocht. Krijg aanwijzingen van de instructeur door groepsselfies met WhatsApp te verzenden


Lees verder