MET DE CAMERA OP STAP

ONTDEK DELFT MET DE NIEUWSTE FOTOTECHNIEKEN

Vanaf 19 mei 2021 is het weer mogelijk om bij ons een puzzeltocht te boeken. Voor onze puzzeltochten hebben wij de volgende extra huisregels opgesteld:

  • Blijf thuis bij verkoudheid, keelpijn of koorts
  • Doe de puzzeltocht in groepjes van maximaal 4 personen (tenzij u van het hetzelfde huishouden bent)
  • Houd tijdens de puzzeltocht zoveel mogelijk 1,5 meter afstand

 

U wordt ontvangen bij Gasterij 't Karrewiel waar u uitleg krijgt over het fotograferen met de digitale camera's en de opdrachten tijdens de tocht.

In groepjes start u met de ontdekkingstocht langs de meest fotogenieke plekjes in Delft. Aan de hand van een route op een oude stadskaart en opdrachten legt u uw ervaringen vast op de digitale camera. Gebruik uw fotografische talenten, want uw fotoreportage zou wel eens goed kunnen zijn voor de 'Met de Camera op Stap'-trofee.

Prijs per persoon: € 9,95
Duur: 2,5 uur

Deze tocht is leuk te combineren met een Grill Proeverij diner of en driegangen diner in onze Bistro.
Onder het genot van het diner presenteert elke groep zijn fotoreportage op een grootbeeldtelevisie aan tafel. Een door u zelf samengestelde jury beoordeelt de reportages op creativiteit, inventiviteit en kwaliteit. De makers van de beste reportage ontvangen de 'Met de Camera op Stap'-trofee met alle gemaakte foto's.

 
Voor meer informatie bel
+31 (0)15 213 6403
Online reserveren
 

Fotopuzzeltocht

Stadhuis vanaf de Nieuwe Kerk - Fotopuzzeltocht Wandel langs de mooiste bezienswaardigheden van Delft. Aan de hand van de foto’s kunt u de fotopuzzeltocht oplossen.


Lees verder

Steppen: Rol door Delft

Steps in Hofje van Pauw te Delft - Steppen: Rol door Delft Tijdens deze hilarische en leerzame puzzeltocht op de step ontdekt u in anderhalf uur de vele gezichten van Delft.


Lees verder

Vaarpuzzeltocht: Delft onder bruggen

Met een fluisterboot door de grachten van Delft - Vaarpuzzeltocht: Delft onder bruggen Vaar met een ervaren schipper in een fluisterbootje onder de vele bruggen van Delft door en los aan de hand van ludieke vragen de puzzel op.


Lees verder

Whatsapp Experience

WhatsApp - Whatsapp Experience De Whatsapp Experience is de nieuwste manier om Delft op een leuke manier te verkennen. Met je mobiele telefoon in de hand kom je op de leukste plekjes van Delft, onderweg ontvang je opdrachten via Whatsapp om een foto te maken van een bepaalde locatie, app de foto terug en ontvang de volgende opdracht.


Lees verder

Escapebox Karrewiel

Escapebox Karrewiel - Escapebox Karrewiel Maak uw familie-uitje of bedrijfsuitje in Delft een stuk spannender met de de Escapebox. In een uur tijd heeft een goede samenwerking en de materialen in de kist nodig, om u, en uw collega’s of familieleden te bevrijden van de Escapebox Karrewiel.


Lees verder