Voetbal City Game Delft

Ben je een voetballiefhebber en zoek je een leuke activiteit in Delft? Boek dan ons nieuwe interactieve spel: Voetbal City Game Delft! Tijdens dit spel ontdek je Delft met een voetbal samen met je vrienden, familie of collega's. Je krijgt een kaart mee en hebt contact via whatsapp met de spelleider, onderweg krijg je voetbalvragen en doe-opdrachten met de voetbal. Het doel van het spel is om door middel van het voltooien van de opdrachten de code te kraken en het spel te winnen!

Prijs per pakket: € 66,00
Per pakket maximaal 6 personen.

Boek nu deze fantastische nieuwe game, nodig je vrienden, familie of collega's uit, laad je telefoon op, neem een voetbal mee......... en maak indruk met jouw enorme voetbalkennis!

 
Voor meer informatie bel
+31 (0)15 213 6403
Online reserveren
 

Fotopuzzeltocht

Stadhuis vanaf de Nieuwe Kerk - Fotopuzzeltocht Wandel langs de mooiste bezienswaardigheden van Delft. Aan de hand van de foto’s kunt u de fotopuzzeltocht oplossen.


Lees verder

Vaarpuzzeltocht: Delft onder bruggen

Met een fluisterboot door de grachten van Delft - Vaarpuzzeltocht: Delft onder bruggen Vaar met een ervaren schipper in een fluisterbootje onder de vele bruggen van Delft door en los aan de hand van ludieke vragen de puzzel op.


Lees verder

Whatsapp Experience

WhatsApp - Whatsapp Experience De Whatsapp Experience is de nieuwste manier om Delft op een leuke manier te verkennen. Met je mobiele telefoon in de hand kom je op de leukste plekjes van Delft, onderweg ontvang je opdrachten via Whatsapp om een foto te maken van een bepaalde locatie, app de foto terug en ontvang de volgende opdracht.


Lees verder

Escape the City Delft

Escape the City Delft - Escape the City Delft Probeer met dit spannende en interactieve spel aan de hand van een kaart en contact met een instructeur te ontsnappen uit Delft!


Lees verder

WhatsApp Moordtocht

WhatsApp Moordtocht - Los een moord op in Delft met de WhatsApp moordtocht. Krijg aanwijzingen van de instructeur door groepsselfies met WhatsApp te verzenden


Lees verder