GIDSENSERVICE

Boek nu uw dagtocht 2023!
Reserveer online of bel naar 015 214 6403!

BELEEF EN ONTDEK DELFT: EEN BEZOEK MEER DAN WAARD!

De professionele gidsen van de Gidsenservice Delft laten u kennismaken met de rijke historie van de stad. Naast algemene cultuurhistorische rondleidingen verzorgen zij stadswandelingen op maat. Themawandelingen rond Oranje, Johannes Vermeer of de VOC behoren tot de mogelijkheden, maar ook uw eigen idee of thema kan als basis dienen voor een onvergetelijke wandeling door de Delftse binnenstad. Combineer uw stadswandeling met 1 van onze dagtochten of activiteiten zoals een heerlijke lunch, rit op de Paardentram of met een rondvaart. Kijk voor meer informatie hiervoor bij 'Dagtochten op maat'.

 
Voor meer informatie bel
+31 (0)15 213 6403
Online reserveren
 

Stadswandeling door Delft

Delftse brug - Stadswandeling door Delft Een stadswandeling door Delft mag niet ontbreken tijdens uw bezoek aan Delft. Onze leuke en deskundige gidsen laten u de mooiste plekjes van Delft ontdekken.


Lees verder

Delft op Zaterdag

Delft op zaterdag - Delft op Zaterdag Bezoek Delft op zaterdag en ontdek Delft in 1 dagdeel. De middag begint met een heerlijke lunch waarna u een vaartocht maakt over de prachtige Delftse grachten. Na de rondvaart wordt u opgevangen door een leuke en deskundige gids voor een historische wandeling van 1,25 uur.


Lees verder