STADSWANDELINGEN

Maak al wandelend kennis met historisch Delft: oude panden, prachtige gevels, boomrijke grachten, pittoreske bruggetjes en een indrukwekkend marktplein. Ga mee terug naar de tijd van Vermeer en Willem van Oranje!
Maar beleef ook levendig en gezellig Delft: zwerf mee door de kleine straatjes, langs winkeltjes en vrolijke terrassen.
Onze enthousiaste en ervaren stadsgidsen kunnen u begeleiden bij uw ontdekkingstocht door Delft. Laat u verrassen door samen met vrienden, familie of collega's deel te nemen aan een van de rondleidingen die Gidsenservice Delft voor groepen organiseert. Een stadswandeling kan ideaal gecombineerd worden met een bezoek aan de Nieuwe en/of Oude Kerk of museum Het Prinsenhof.

Prijzen

1 uur : € 3,05 per persoon
1,5 uur : € 4,25 per persoon
2 uur : € 5,50 per persoon

Weekend/avond toeslag: € 9,00.
Minimaal 20 personen per gids.

Zie ook de website van gidsenservice delft voor meer informatie.

 

 
Voor meer informatie bel
+31 (0)15 213 6403
 

Gidsenservice

Stadswandeling onder leiding van een gids  - Gidsenservice Een stadswandeling door Delft mag niet ontbreken tijdens uw bezoek aan Delft. Onze leuke en deskundige gidsen laten u de mooiste plekjes van Delft ontdekken


Lees verder

Delft op Zaterdag

Delft op zaterdag - Delft op Zaterdag Bezoek Delft op zaterdag en ontdek Delft in 1 dagdeel. De middag begint met een heerlijke lunch waarna u een vaartocht maakt over de prachtige Delftse grachten. Na de rondvaart wordt u opgevangen door een leuke en deskundige gids voor een historische wandeling van 1,25 uur.


Lees verder