ORIGINELE DAGTRIPS VOL CULTUUR, SPANNING EN FUN!

Voor de invulling van uw dagje uit in Delft bent u bij Dagtochten Combinatie Delft aan het juiste adres. U kunt u dagtrip helemaal zelf invullen maar u kunt ook gebruik maken van één van onze vooropgestelde programma's.

Ontdek cultureel Delft met het programma 'Dagje Delft' of 'Historisch Delft' met de Paardentram. Een hele dag cultuur met vaartocht, een bezoek aan een Delftaardewerkfabriek een lekkere lunch en een heerlijk diner. Doet u dit liever in één dagdeel, dan is het 'Delft Blue Line' programma echt iets voor u.

Voor een leuke en informatieve historische stadswandeling in het weekend hebben wij twee leuke programma's: 'Delft op Zaterdag' met à la carte lunch, of 'Zondags Delft' waarbij u kunt kiezen uit een à la carte lunch of High Tea.

Voor meer spanning de 'Camera op Stap' tocht en één van onze puzzeltochten zeer geschikt. Bij de 'Camera op Stap' tocht gaat u een mooie en leuke fotopresentatie maken, u krijgt een camera, een oude stadskaart en leuke opdrachten mee om met uw team de mooiste foto's te maken van de bezienswaardigheden in Delft. Wij bieden diverse puzzeltochten aan zoals een vaarpuzzeltocht met een sloep, een steppuzzeltocht of onze nieuwe interactieve puzzeltochten zoals de WhatsApp Experience en Escape the City. Wij zorgen er voor dat uw bezoek aan Delft onvergetelijk wordt 

 
Voor meer informatie bel
+31 (0)15 213 6403
 

Dagtocht: Wat dag je van Delft

Zicht op de Oude Kerk in de volksmond De Oude Jan genoemd - Dagtocht: Wat dag je van Delft Ontdek in 1 dag de mooiste plekjes van Delft. Dit programma bevat onder andere een fotopuzzeltocht, een heerlijke lunch, een rondvaart door de Delftse grachten en een bezoek aan de Delftsaardewerkfabriek de Porceleyne Fles. De dag wordt afgesloten met een uurtje bowlen en een heerlijk driegangen Grill Proeverij diner.


Lees verder

Dagtocht: ‘Historisch Delft’ met de Paardentram

Paardentram - Dagtocht: ‘Historisch Delft’ met de Paardentram Na jaren weg te zijn geweest is de Paardentram eindelijk weer terug in delft. Geniet van een heerlijke lunch en ontdek Delft vervolgens in één middag met de Paardentram, bekijk hoe het Delftsblauw wordt gemaakt en bekijk Delft vanaf zijn prachtige grachten met onze nieuwe dagtocht: ‘Historisch Delft’


Lees verder

Dagtocht: Delft op Zaterdag

Delft op Zaterdag - Dagtocht: Delft op Zaterdag Bezoek Delft op zaterdag en ontdek Delft in 1 dagdeel. De middag begint met een heerlijke lunch waarna u een vaartocht maakt over de prachtige Delftse grachten. Na de rondvaart wordt u opgevangen door een leuke en deskundige gids voor een historische wandeling van 1,25 uur.


Lees verder

Dagtocht: Zondags Delft

Aquarel grachtenhuisjes Delft - Zondags Delft - Dagtocht: Zondags Delft Iedere zondag vanaf zondag 21 april tot en met zondag 7 juli. Leer deze historische stad kennen (al vanaf 2 personen te boeken!)


Lees verder