Gasterij ‘t Karrewiel/Dagtochten Combinatie Delft is tot 28 april gesloten!

Wij hebben naar aanleiding van de berichtgeving in de media besloten om vanaf vanavond 18:00 (zondag 15 maart) onze Gasterij voorlopig te sluiten tot 28 april. Wij hopen daarna de deuren weer te openen maar mogelijk zal dit ook pas later kunnen, wij zullen hierin de regering volgen.

De gezondheid van ons personeel en onze gasten gaat voor alles! Wij willen niet dat er een kans bestaat dat de besmetting zich verder kan uitbreiden! Omzet is belangrijk, maar gezondheid is nog veel belangrijker!

Omdat we nog veel reserveringen hebben staan voor de komende tijd is dit hele vervelende beslissing. Dit is een beslissing die niet alleen voor ons maar voor de gehele Horeca sector zeer grote gevolgen zal hebben.

Alle reserveringen tot 28 april komen te vervallen. We begrijpen dat u als gast misschien teleurgesteld zult zijn dat uw uitje of diner niet door kan gaan. Wel zullen wij al jullie steun ná heropening echt nodig hebben en hopen dan ook dat zoveel mogelijk van onze gasten hun reservering kunnen verzetten naar een andere datum. Ook roepen wij na heropening de hulp van iedereen in om deze klap te boven te komen!

We zullen middels social media én onze website u op de hoogte blijven houden.

We zullen zoveel mogelijk u de komende tijd een persoonlijk een bericht sturen. Indien u vragen op opmerkingen heeft, mail of bel ons dan! Wij zijn tot 28 april van maandag t/m zaterdag telefonisch bereikbaar tussen 12:00 en 15:00 uur.

Veel liefs voor iedereen in deze moeilijke tijd,

Team Gasterij ‘t Karrewiel

 
 
 

Dagtocht: Wat dag je van Delft

Zicht op de Oude Kerk in de volksmond De Oude Jan genoemd - Dagtocht: Wat dag je van Delft Ontdek in 1 dag de mooiste plekjes van Delft. Dit programma bevat onder andere een fotopuzzeltocht, een heerlijke lunch, een rondvaart door de Delftse grachten en een bezoek aan de Delftsaardewerkfabriek de Porceleyne Fles. De dag wordt afgesloten met een uurtje bowlen en een heerlijk driegangen Grill Proeverij diner.

Lees verder

Whatsapp Experience

WhatsApp - Whatsapp Experience De Whatsapp Experience is de nieuwste manier om Delft op een leuke manier te verkennen. Met je mobiele telefoon in de hand kom je op de leukste plekjes van Delft, onderweg ontvang je opdrachten via Whatsapp om een foto te maken van een bepaalde locatie, app de foto terug en ontvang de volgende opdracht.

Lees verder

Stadswandeling door Delft

Delftse brug - Stadswandeling door Delft Een stadswandeling door Delft mag niet ontbreken tijdens uw bezoek aan Delft. Onze leuke en deskundige gidsen laten u de mooiste plekjes van Delft ontdekken.

Lees verder

Fotopuzzeltocht

Stadhuis vanaf de Nieuwe Kerk - Fotopuzzeltocht Wandel langs de mooiste bezienswaardigheden van Delft. Aan de hand van de foto’s kunt u de fotopuzzeltocht oplossen.

Lees verder

Escape the City Delft

Escape the City Delft - Escape the City Delft Probeer met dit spannende en interactieve spel aan de hand van een kaart en contact met een instructeur te ontsnappen uit Delft!

Lees verder

Dagtochten op maat

Compilatie van De Nieuwe Kerk, De Oude Kerk en zaal de Delftse Schouw - Dagtochten op maat Met dagtochten op maat stelt u helemaal zelf uw eigen dagtocht samen.U kunt een keuze maken uit de activiteiten, heerlijke lunches en diners die wij aanbieden. Een dagtocht op maat is zowel voor kleine gezelschappen als voor grote groepen.

Lees verder