Wij mogen vanaf 1 juli weer open!

Vanaf woensdag 1 juli mogen wij in aangepaste vorm weer open! Wij hebben in de afgelopen periode er alles aan gedaan om onze activiteiten zo in te richten dat iedereen op een veilige maar toch gezellige manier een activiteit kan doen.

Gezien de huidige maatregelen vanuit de overheid met betrekking tot het maximaal aantal personen in onze Gasterij hebben wij besloten om tot 1 september alleen stadswandelingen en puzzeltochten te voet, op de step of op een sloep aan te bieden.

Via deze link vindt u alle informatie over reserveren en onze genomen maatregelen

Heeft u hier vragen of wilt u reserveren? Neem dan contact met ons op. Dit kan van maandag tot en met zaterdag tussen 12:00 en 15:00 uur door te bellen naar 015 214 6403 of de hele week door te mailen naar info@uitindelft.nl. Vanaf woensdag 1 juli zijn wij gewoon weer 7 dagen per week van 12:00 tot 24:00 telefonisch bereikbaar.

Graag tot ziens bij Dagtochten Combinatie Delft


Boek uw dagtocht nu online!
 
 
 

Dagtocht: Wat dag je van Delft

Zicht op de Oude Kerk in de volksmond De Oude Jan genoemd - Dagtocht: Wat dag je van Delft Ontdek in 1 dag de mooiste plekjes van Delft. Dit programma bevat onder andere een fotopuzzeltocht, een heerlijke lunch, een rondvaart door de Delftse grachten en een bezoek aan de Delftsaardewerkfabriek de Porceleyne Fles. De dag wordt afgesloten met een uurtje bowlen en een heerlijk driegangen Grill Proeverij diner.

Lees verder

Whatsapp Experience

WhatsApp - Whatsapp Experience De Whatsapp Experience is de nieuwste manier om Delft op een leuke manier te verkennen. Met je mobiele telefoon in de hand kom je op de leukste plekjes van Delft, onderweg ontvang je opdrachten via Whatsapp om een foto te maken van een bepaalde locatie, app de foto terug en ontvang de volgende opdracht.

Lees verder

Stadswandeling door Delft

Delftse brug - Stadswandeling door Delft Een stadswandeling door Delft mag niet ontbreken tijdens uw bezoek aan Delft. Onze leuke en deskundige gidsen laten u de mooiste plekjes van Delft ontdekken.

Lees verder

Fotopuzzeltocht

Stadhuis vanaf de Nieuwe Kerk - Fotopuzzeltocht Wandel langs de mooiste bezienswaardigheden van Delft. Aan de hand van de foto’s kunt u de fotopuzzeltocht oplossen.

Lees verder

Escape the City Delft

Escape the City Delft - Escape the City Delft Probeer met dit spannende en interactieve spel aan de hand van een kaart en contact met een instructeur te ontsnappen uit Delft!

Lees verder

Dagtochten op maat

Compilatie van De Nieuwe Kerk, De Oude Kerk en zaal de Delftse Schouw - Dagtochten op maat Met dagtochten op maat stelt u helemaal zelf uw eigen dagtocht samen.U kunt een keuze maken uit de activiteiten, heerlijke lunches en diners die wij aanbieden. Een dagtocht op maat is zowel voor kleine gezelschappen als voor grote groepen.

Lees verder