WhatsApp Experience

WhatsApp - WhatsApp Experience De Whatsapp Experience is de nieuwste manier om Delft op een leuke manier te verkennen. Met je mobiele telefoon in de hand kom je op de leukste plekjes van Delft, onderweg ontvang je opdrachten via Whattsapp om een foto te maken van een bepaalde locatie, app de foto terug en ontvang de volgende opdracht.

Lees verder

Escapebox Karrewiel

Escapebox Karrewiel - Escapebox Karrewiel Maak uw familie-uitje of bedrijfsuitje in Delft een stuk spannender met de de Escapebox. In een uur tijd heeft een goede samenwerking en de materialen in de kist nodig, om u, en uw collega’s of familieleden te bevrijden van de Escapebox Karrewiel.

Lees verder

Stadswandeling door Delft

Delftse brug - Stadswandeling door Delft Een stadswandeling door Delft mag niet ontbreken tijdens uw bezoek aan Delft. Onze leuke en deskundige gidsen laten u de mooiste plekjes van Delft ontdekken.

Lees verder

Escape the City Delft

Escape the City Delft - Escape the City Delft Probeer met dit spannende en interactieve spel aan de hand van een kaart en contact met een instructeur te ontsnappen uit Delft!

Lees verder

Delft in actie

Stuur van step stuur voor ingang hofje - Delft in actie Ontdek Delft door middel van een leuke puzzeltocht. Wilt u met uw familie of collega’s de teamgeest versterken, maak een keuze uit 1 van onze uitdagende puzzeltochten. Lekker op het water met een sloep anderhalf uur varen en onder weg leuke vragen beantwoorden, of liever op de step of wandelend. Met onze Delft in actie activiteiten is het allemaal mogelijk.

Lees verder

Dagtochten op maat

Compilatie van De Nieuwe Kerk, De Oude Kerk en zaal de Delftse Schouw - Dagtochten op maat Met dagtochten op maat stelt u helemaal zelf uw eigen dagtocht samen.U kunt een keuze maken uit de activiteiten, heerlijke lunches en diners die wij aanbieden. Een dagtocht op maat is zowel voor kleine gezelschappen als voor grote groepen.

Lees verder