DELFT BLUE LINE met lunch of diner

Boek nu uw dagtocht 2024!
Reserveer online of neem hiervoor contact op met onze reserveringsafdeling op tel. 015 213 6403.

Bezichtig Delft vanaf zijn prachtige grachten vanaf een rondvaartboot, bekijk in de Delftsaardewerkfabriek de 'Royal Delft' hoe het Delftsblauw wordt gemaakt. Ook krijgt u een retourvaart naar de Koornmarkt in het centrum van Delft. Dit programma start met een heerlijke lunch of eindigt met een smakelijk Grill Proeverij diner.

Programmavoorbeeld

De tocht begint bij Gasterij 't Karrewiel met een overheerlijke lunch. Na de lunch gaat u met de rondvaartboot naar de beroemde aardewerkfabriek de 'Royal Delft'. Het bezoek aan de 'Royal Delft' duurt 1,5 uur en is inclusief een audiotour en bezoek aan de vermaarde shop. Het is ook mogelijk om i.p.v. de audiotour een rondleiding te krijgen van een professionele gids. U vaart terug met de rondvaartboot naar de steiger in het centrum van Delft vlak bij de Grote Markt. Ook is het mogelijk om de Delft Blue Line af te sluiten met een Grill Proeverij diner. Vanaf het centrum is het 7 minuten lopen naar onze Gasterij op de Paardenmarkt, op verzoek kunnen wij ook de rondvaartboot t/m het Karrewiel laten varen.

Programma voorbeeld 'Delft Blue Line' met lunch

12:15 Ontvangst met een heerlijk lunchbuffet met soep
13:15 Begin van de Grachtenrondvaart door de grachten van Delft, eindigend bij 'Royal Delft'
14:15 Audiotour door Delftsaardewerkfabriek 'Royal Delft' plus bezoek aan de Delftsblauwe Giftshop
15:45 Retourvaart van 'Royal Delft' naar de Koornmarkt
16:30 Terugkomst bij Gasterij 't Karrewiel

 

Prijzen met lunch
(minimaal 8 personen, onder 86 personen betaalt u € 7,50 boekingskosten per persoon tekort. Op maandag t/m donderdag alleen te boeken vanaf 30 personen)

Volwassenen : € 39,65
Kinderen 6 t/m 12 jaar : € 17,90
Kinderen t/m 5 jaar : € 9,95

 

Programma voorbeeld 'Delft Blue Line' met diner

13:00 Ontvangst bij Gasterij ‘t Karrewiel
13:15 Begin van de Grachtenrondvaart door de grachten van Delft, eindigend bij 'Royal Delft'
14:15 Audiotour door Delftsaardewerkfabriek 'Royal Delft' plus bezoek aan de Delftsblauwe Giftshop
15:45 Retourvaart van 'Royal Delft' naar de Koornmarkt
16:30 Terugkomst bij Gasterij 't Karrewiel
17:00 Een uur bowlen
18:00 Aan tafel voor een heerlijk Grill Proeverij diner

 

Prijzen met diner
(minimaal 8 personen, onder 8 personen betaalt u € 7,50 boekingskosten per persoon tekort. Op maandag t/m donderdag alleen te boeken vanaf 30 personen)

Volwassenen : € 53,65
65-plussers : € 51,65
Kinderen 6 t/m 12 jaar : € 27,90
Kinderen t/m 5 jaar : €   9,95

 

* Arrangement op vrijdag en zaterdag: + € 5,00 per persoon (m.u.v. kinderen t/m 5 jaar) (Delft Blue Line met diner)
* Prijsinformatie touroperators: Svp contact opnemen op telefoonnummer 015 213 6403.

 
Voor meer informatie bel
+31 (0)15 213 6403
Online reserveren
 
 

Dagtocht: Wat dag je van Delft

Zicht op de Oude Kerk in de volksmond De Oude Jan genoemd - Dagtocht: Wat dag je van Delft Ontdek in 1 dag de mooiste plekjes van Delft. Dit programma bevat onder andere een fotopuzzeltocht, een heerlijke lunch, een rondvaart door de Delftse grachten en een bezoek aan de Delftsaardewerkfabriek 'Royal Delft'. De dag wordt afgesloten met een uurtje bowlen en een heerlijk driegangen Grill Proeverij diner.


Lees verder

Dagtocht: ‘Historisch Delft’ met de Paardentram

Paardentram - Dagtocht: ‘Historisch Delft’ met de Paardentram Na jaren weg te zijn geweest is de Paardentram eindelijk weer terug in delft. Geniet van een heerlijke lunch en ontdek Delft vervolgens in één middag met de Paardentram, bekijk hoe het Delftsblauw wordt gemaakt en bekijk Delft vanaf zijn prachtige grachten met onze nieuwe dagtocht: ‘Historisch Delft’


Lees verder

Dagtocht: Middagje Delft

Middagje Delft met de Paardentram - Dagtochten Combinatie Delft - Dagtocht: Middagje Delft Beleef Delft op een heel bijzondere met en ga met een stadsgids mee op de Paardentram


Lees verder

Dagtochten op maat

Compilatie van De Nieuwe Kerk, De Oude Kerk en zaal de Delftse Schouw - Dagtochten op maat Met dagtochten op maat stelt u helemaal zelf uw eigen dagtocht samen.U kunt een keuze maken uit de activiteiten, heerlijke lunches en diners die wij aanbieden. Een dagtocht op maat is zowel voor kleine gezelschappen als voor grote groepen.


Lees verder

NIEUW: Dagtocht: Avondje Delft

Avondje Delft - NIEUW: Dagtocht: Avondje Delft Combineer uw avondje uit eten met een prachtige rit op de Paardentram met stadsgids.


Lees verder