Gasterij 't Karrewiel

Boek nu online of bel naar 015 214 6403!

De meest veelzijdige uitgaansgelegenheid van Delft

Gasterij 't Karrewiel vormt het middelpunt van elke dagtocht. Gevestigd in een monumentaal pand, idyllisch gelegen in het historische centrum van Delft temidden van hofjes en grachten is Gasterij 't Karrewiel een unieke uitgaansgelegenheid in Delft.

De Gasterij heeft diverse restaurantzalen die afgescheiden kunnen worden gebruikt en is uitermate geschikt voor intieme diners, maar ook voor feestavonden tot 400 personen. Naast uitstekende lunches en diners in een aantrekkelijke entourage biedt Gasterij 't Karrewiel een vrijwel onbeperkt aantal mogelijkheden om actieve recreatie te combineren met een sfeervol verblijf. Tien volautomatische bowlingbanen, de fotopuzzeltocht of de anekdotewandeling door het historische centrum zijn slechts enkele voorbeelden. Themadiners als de Whodunnit Dinner Party en het Big Secret Soap Spel zijn gouden tips voor een hilarisch personeelsuitje. Voor meer informatie kunt u natuurlijk terecht op de website van Gasterij 't Karrewiel.

Gasterij 't Karrewiel is geheel aangepast voor rolstoelgebruikers en volledig airconditioned. Gratis Wifi is beschikbaar.

Het boekingskantoor van de Dagtochten Combinatie Delft en Gidsenservice Delft is gevestigd in het pand van Gasterij 't Karrewiel.

 
Voor meer informatie bel
+31 (0)15 213 6403
 

Bistro 't QarraZ

Ingang Bistro 't QarraZ - Bistro 't QarraZ


Lees verder