Vaarpuzzeltocht: ‘Delft onder de Bruggen’

Tijdens onze vaarpuzzeltocht ‘Delft onder de Bruggen’ bevaart u in prachtige fluisterbootjes de Delftse wateren. Een schipper vaart de sloep voor u terwijl u zich in anderhalf uur, aan de hand van ludieke vragen en verrassende oplossingen, kriskras een weg puzzelt door de vele grachtjes en onder de ontelbare bruggen die de historische binnenstad telt. De grachtenpuzzeltocht kan worden uitgebreid met een picknick- of borrelmand aan boord.

Prijs per persoon: € 15,95

De vaarpuzzeltocht is alleen telefonisch of per email te reserveren!

 

Borrelmand 1: €10.00 p.p.

  • 2 blikjes naar keuze (keuze uit Cola, Ice-T Peach of Green, Cassis of flesje water)
  • Nootjes
  • Punt huisgemaakte boterkoek
  • 4 koude hapjes (kaas, salami, wrap kipfilet roomkaas)

 

Borrelmand 2: €15.00 p.p.

  • 2 flesjes bier (Keuze uit Jupiler of Jupiler 0.0) of 1 flesje wijn (keuze uit Sauvignon of Merlot) en een flesje water
  • Nootjes
  • Punt huisgemaakte boterkoek
  • 4 koude hapjes (kaas, salami, wrap kipfilet roomkaas)

 

De vaarpuzzeltocht is alleen telefonisch of per email te reserveren!

 
Voor meer informatie bel
+31 (0)15 213 6403
 

Fotopuzzeltocht

Stadhuis vanaf de Nieuwe Kerk - Fotopuzzeltocht Wandel langs de mooiste bezienswaardigheden van Delft. Aan de hand van de foto’s kunt u de fotopuzzeltocht oplossen.


Lees verder

Whatsapp Experience

WhatsApp - Whatsapp Experience De Whatsapp Experience is de nieuwste manier om Delft op een leuke manier te verkennen. Met je mobiele telefoon in de hand kom je op de leukste plekjes van Delft, onderweg ontvang je opdrachten via Whatsapp om een foto te maken van een bepaalde locatie, app de foto terug en ontvang de volgende opdracht.


Lees verder

Codekrakers

Codekrakers - Detective met vergrootglas - Dagtochten Combinatie Delft - Codekrakers Codekrakers is een spel dat je uitdaagt om samen te werken. In een team van maximaal 6 deelnemers word je gevraagd raadsels op te lossen en denk- en doe-opdrachten uit te voeren.


Lees verder

Escape the City Delft

Escape the City Delft - Escape the City Delft Probeer met dit spannende en interactieve spel aan de hand van een kaart en contact met een instructeur te ontsnappen uit Delft!


Lees verder

(Junior) WhatsApp Moordtocht

WhatsApp Moordtocht - (Junior) WhatsApp Moordtocht Los een moord op in Delft met de WhatsApp moordtocht. Krijg aanwijzingen van de instructeur door groepsselfies met WhatsApp te verzenden


Lees verder