Delft in Actie

Ontdek Delft door middel van een leuke puzzeltocht. Wilt u met uw familie of collega's de teamgeest versterken, maak een keuze uit 1 van onze uitdagende puzzeltochten. Lekker op het water met een sloep anderhalf uur varen en onderweg leuke vragen beantwoorden, of liever wandelend. Met onze Delft in Actie activiteiten is het allemaal mogelijk.

 
Voor meer informatie bel
+31 (0)15 213 6403
Online reserveren
 

Fotopuzzeltocht

Stadhuis vanaf de Nieuwe Kerk - Fotopuzzeltocht Wandel langs de mooiste bezienswaardigheden van Delft. Aan de hand van de foto’s kunt u de fotopuzzeltocht oplossen.


Lees verder

Vaarpuzzeltocht: Delft onder bruggen

Met een fluisterboot door de grachten van Delft - Vaarpuzzeltocht: Delft onder bruggen Vaar met een ervaren schipper in een fluisterbootje onder de vele bruggen van Delft door en los aan de hand van ludieke vragen de puzzel op.


Lees verder

Whatsapp Experience

WhatsApp - Whatsapp Experience De Whatsapp Experience is de nieuwste manier om Delft op een leuke manier te verkennen. Met je mobiele telefoon in de hand kom je op de leukste plekjes van Delft, onderweg ontvang je opdrachten via Whatsapp om een foto te maken van een bepaalde locatie, app de foto terug en ontvang de volgende opdracht.


Lees verder

Escape the City Delft

Escape the City Delft - Escape the City Delft Probeer met dit spannende en interactieve spel aan de hand van een kaart en contact met een instructeur te ontsnappen uit Delft!


Lees verder

WhatsApp Moordtocht

WhatsApp Moordtocht - Los een moord op in Delft met de WhatsApp moordtocht. Krijg aanwijzingen van de instructeur door groepsselfies met WhatsApp te verzenden


Lees verder