WAT DAG JE VAN DELFT

Al onze dagtochten voor 2021 zijn te boeken! Boek nu alvast online of bel naar 015 214 6403!

Wij ontvangen u in ons monumentale pand aan de Paardenmarkt waar u de dag begint met onbeperkt koffie of thee voor driekwartier met een heerlijk stukje gebak.
Na de koffie gaat u van start met de fotopuzzeltocht. Deze puzzeltocht van ongeveer 1,5 uur brengt u aan de hand van een routebeschrijving en mooie foto's die op volgorde gezet moeten worden, langs de mooiste plekjes in Delft. Aan het einde van de puzzeltocht ontvangt u ook een handgeschilderd Delftsblauw aandenken van ons.

Na het puzzelen is het tijd om even bij te komen in ons Delftsblauwe restaurant en te genieten van een heerlijk lunchbuffet met soep, diverse broodsoorten, vleeswaren, kaas, zoetigheden en onbeperkt koffie, thee en (karne)melk.

Uw dagje Delft wordt vervolgd met een rondvaart door de Delftse grachten met een rondvaartboot die open en dicht kan. De rondvaartboot brengt u vervolgens naar 'De Porceleyne Fles'. Een professionele gids leidt u rond door deze Koninklijke, wereldberoemde aardewerkfabriek die haar museum en een deel van de fabriek heeft opengesteld voor het publiek.

Na de rondleiding wordt u opgehaald met een vervoersmiddel naar uw keuze. U kunt door 1 van onze 6 persoons Tuk Tuks opgehaald worden, of door de Paardentram (meerprijs € 6,00 per persoon) om terug te keren naar onze Gasterij.
Terug in onze Gasterij is er tijd voor drankje en hapje waarna wij de bowlingbanen voor u aan zetten om gezellig met elkaar een balletje te gooien op 1 van onze 10 bowlingbanen.

De dag wordt afgesloten met een heerlijk Grill Proeverij diner in één van onze restaurantzalen. Wij bieden u een variëteit aan grillmogelijkheden gecombineerd met een uitgebreid buffet met diverse salades en warme en koude gerechten. Ook staat er een kok in het restaurant die vers de vis voor u bakt. Het is mogelijk om het diner af te sluiten met een heerlijk dessertbuffet. (+ € 3,50 per persoon)
Gaat u liever niet grillen? Kies dan voor een heerlijk driegangen à la carte diner in onze Bistro.

Alle onderdelen in deze dagtocht zijn ook los te boeken in combinatie met een lunch of diner.

Programma voorbeeld Wat Dagje van Delft

10:30 Ontvangst met koffie/thee (onbeperkt) met gebak
11:15 Start van de Fotopuzzeltocht
12:45 Aan tafel voor een heerlijk lunchbuffet met soep
14:15 Begin van de rondvaart door de grachten van Delft, eindigend bij de Porceleyne Fles
15:15 Rondleiding door de Delftsaardewerkfabriek de Porceleyne Fles
16:30 Vervoer van de Porceleyne Fles naar Gasterij 't Karrewiel met Tuk Tuk of Paardentram (+ € 6,00 p.p.)
17:00 Terugkomst bij Gasterij 't Karrewiel
17:30 Een uur bowlen
18:30 Aan tafel voor een onbeperkt Grill Proeverij diner of driegangen à la carte diner in onze Bistro
21:00 Afsluiting met Delftsblauw geschenkje

 

 Prijzen
(minimaal 6 personen, onder 6 personen betaald u € 5,00 boekingskosten per persoon tekort. Op maandag alleen te boeken vanaf 15 personen)

Volwassenen : € 76,80
Senioren : € 71,60
Kinderen 6 t/m 12 jaar : € 44,30
Kinderen t/m 5 jaar : € 10,25

 

* Vervoer met Paardentram (minimaal 8 personen) in plaats van Tuk Tuk: + € 6,00 per persoon. 
* Arrangement op vrijdag en zaterdag: + € 5,00 per persoon (kind: + € 2,00)

* Prijsinformatie touroperators: Svp contact opnemen op telefoonnummer 015 213 6403.

 
Voor meer informatie bel
+31 (0)15 213 6403
Online reserveren
 
 

Dagtocht: ‘Historisch Delft’ met de Paardentram

Paardentram - Dagtocht: ‘Historisch Delft’ met de Paardentram Na jaren weg te zijn geweest is de Paardentram eindelijk weer terug in delft. Geniet van een heerlijke lunch en ontdek Delft vervolgens in één middag met de Paardentram, bekijk hoe het Delftsblauw wordt gemaakt en bekijk Delft vanaf zijn prachtige grachten met onze nieuwe dagtocht: ‘Historisch Delft’


Lees verder

Dagtocht: Delft op Zaterdag

Delft op Zaterdag - Dagtocht: Delft op Zaterdag Bezoek Delft op zaterdag en ontdek Delft in 1 dagdeel. De middag begint met een heerlijke lunch waarna u een vaartocht maakt over de prachtige Delftse grachten. Na de rondvaart wordt u opgevangen door een leuke en deskundige gids voor een historische wandeling van 1,25 uur.


Lees verder

NIEUW: Dagtocht: Middagje Delft

Middagje Delft met de Paardentram - Dagtochten Combinatie Delft - NIEUW: Dagtocht: Middagje Delft Beleef Delft op een heel bijzondere met en ga met een stadsgids mee op de Paardentram


Lees verder

NIEUW: Dagtocht: Avondje Delft

Avondje Delft - NIEUW: Dagtocht: Avondje Delft Combineer uw avondje uit eten met een prachtige rit op de Paardentram met stadsgids.


Lees verder

Dagtocht: Delft Blue Line

Rondvaartboot in de gracht bij De Oude Kerk - Dagtocht: Delft Blue Line Geniet van het historische Delft in één dagdeel met een lunch of Grill Proeverij Diner. Dit arrangement is mogelijk voor groepen en individuele bezoekers. Ontdek Delft vanaf zijn prachtige grachten per "rondvaartboot met gesproken tekst" en leer meer over de historie achter het Delftsblauwe aardewerk bij "De Porceleyne Fles".


Lees verder