WAT DAG JE VAN DELFT

Boek nu uw dagtocht 2024!
Reserveer online of neem hiervoor contact op met onze reserveringsafdeling op tel. 015 213 6403.

Wij ontvangen u in ons monumentale pand aan de Paardenmarkt waar u de dag begint met onbeperkt koffie of thee voor driekwartier met een heerlijk stukje gebak.
Na de koffie gaat u van start met de fotopuzzeltocht. Deze puzzeltocht van ongeveer 1,5 uur brengt u aan de hand van een routebeschrijving en mooie foto's die op volgorde gezet moeten worden, langs de mooiste plekjes in Delft. Aan het einde van de puzzeltocht ontvangt u ook een handgeschilderd Delftsblauw aandenken van ons.

Na het puzzelen is het tijd om even bij te komen in ons Delftsblauwe restaurant en te genieten van een heerlijk lunchbuffet met soep, diverse broodsoorten, vleeswaren, kaas, zoetigheden en onbeperkt koffie, thee en (karne)melk.

Uw dagje Delft wordt vervolgd met een rondvaart door de Delftse grachten met een rondvaartboot die open en dicht kan. De rondvaartboot brengt u vervolgens naar 'De Royal Delft'. U krijgt een audiotour door deze Koninklijke, wereldberoemde aardewerkfabriek die haar museum en een deel van de fabriek heeft opengesteld voor het publiek. Het is ook mogelijk om i.p.v. de audiotour een rondleiding te krijgen van een professionele gids.

Na de rondleiding wordt u opgehaald met een vervoersmiddel naar uw keuze. U kunt door 1 van onze 6 persoons Tuk Tuks opgehaald worden, of door de Paardentram (meerprijs € 8,75 per persoon) om terug te keren naar onze Gasterij.

Terug in onze Gasterij is er tijd voor drankje en hapje waarna wij de bowlingbanen voor u aan zetten om gezellig met elkaar een balletje te gooien op 1 van onze 10 bowlingbanen.

De dag wordt afgesloten met een heerlijk Grill Proeverij diner in één van onze restaurantzalen. Wij bieden u een variëteit aan grillmogelijkheden gecombineerd met een uitgebreid buffet met diverse salades en warme en koude gerechten. Ook staat er een kok in het restaurant die vers de vis voor u bakt. Het is mogelijk om het diner af te sluiten met een heerlijk dessertbuffet (+ € 4,50 per persoon, + € 3,25 per kind).

Alle onderdelen in deze dagtocht zijn ook los te boeken in combinatie met een lunch of diner.

Programma voorbeeld Wat Dagje van Delft

10:30 Ontvangst met koffie/thee (onbeperkt) met gebak
11:15 Start van de Fotopuzzeltocht
12:45 Aan tafel voor een heerlijk lunchbuffet met soep
14:15 Begin van de rondvaart door de grachten van Delft, eindigend bij 'Royal Delft'
15:15 Audiotour door Delfts aardewerkfabriek 'Royal Delft' plus bezoek aan de Delftsblauwe Giftshop
16:30 Vervoer van 'Royal Delft' naar Gasterij 't Karrewiel met Tuk Tuk of Paardentram (+ € 8,25 p.p.)
17:00 Terugkomst bij Gasterij 't Karrewiel
17:30 Een uur bowlen
18:30 Aan tafel voor een onbeperkt Grill Proeverij diner of driegangen à la carte diner in onze Bistro
21:00 Afsluiting met Delftsblauw geschenkje

 

 Prijzen
(minimaal 8 personen, onder 8 personen betaalt u € 7,50 boekingskosten per persoon tekort. Op maandag t/m donderdag alleen te boeken vanaf 30 personen)

Volwassenen : € 86,25
Senioren : € 84,25
Kinderen 6 t/m 12 jaar : € 51,00
Kinderen t/m 5 jaar : € 25,10

 

* Gids in de Royal Delft i.p.v. audiotour € 52,50 (max. 30 personen per gids)
* Vervoer met Paardentram (minimaal 8 personen) in plaats van Tuk Tuk: + € 8,25 per persoon. 
* Arrangement op vrijdag en zaterdag: + € 5,00 per persoon (m.u.v. kinderen t/m 5 jaar)

* Prijsinformatie touroperators: Svp contact opnemen op telefoonnummer 015 213 6403.

 
Voor meer informatie bel
+31 (0)15 213 6403
Online reserveren
 
 

Dagtocht: ‘Historisch Delft’ met de Paardentram

Paardentram - Dagtocht: ‘Historisch Delft’ met de Paardentram Na jaren weg te zijn geweest is de Paardentram eindelijk weer terug in delft. Geniet van een heerlijke lunch en ontdek Delft vervolgens in één middag met de Paardentram, bekijk hoe het Delftsblauw wordt gemaakt en bekijk Delft vanaf zijn prachtige grachten met onze nieuwe dagtocht: ‘Historisch Delft’


Lees verder

Dagtocht: Middagje Delft

Middagje Delft met de Paardentram - Dagtochten Combinatie Delft - Dagtocht: Middagje Delft Beleef Delft op een heel bijzondere met en ga met een stadsgids mee op de Paardentram


Lees verder

Dagtocht: Delft Blue Line

Rondvaartboot in de gracht bij De Oude Kerk - Dagtocht: Delft Blue Line Geniet van het historische Delft in één dagdeel met een lunch of Grill Proeverij Diner. Dit arrangement is mogelijk voor groepen en individuele bezoekers. Ontdek Delft vanaf zijn prachtige grachten per "rondvaartboot met gesproken tekst" en leer meer over de historie achter het Delftsblauwe aardewerk bij "Royal Delft".


Lees verder

NIEUW: Dagtocht: Avondje Delft

Avondje Delft - NIEUW: Dagtocht: Avondje Delft Combineer uw avondje uit eten met een prachtige rit op de Paardentram met stadsgids.


Lees verder

Dagtochten op maat

Compilatie van De Nieuwe Kerk, De Oude Kerk en zaal de Delftse Schouw - Dagtochten op maat Met dagtochten op maat stelt u helemaal zelf uw eigen dagtocht samen.U kunt een keuze maken uit de activiteiten, heerlijke lunches en diners die wij aanbieden. Een dagtocht op maat is zowel voor kleine gezelschappen als voor grote groepen.


Lees verder