(JUNIOR) WHATSAPP MOORDTOCHT

Er is in Delft een moord gepleegd en de politie zit met haar handen in het haar! Kunt u de politie helpen? Al lopend langs de mooiste plekjes in Delft verzamelt u aanwijzingen door opzoek te gaan naar locaties waar u een groepsselfie, bij elke groepsselfie die u juist naar de instructeur stuurt, ontvangt u een aanwijzing om de moord op te lossen! Leer Delft kennen op een nieuwe en ludieke manier en los de moord gaandeweg op!

Nieuw is de Junior WhatsApp Moordtocht! Deze is speciaal voor kinderen. Geef bij de reservering aan welke u wilt boeken!

Prijs per pakket: € 60,00

Per pakket maximaal 6 personen

 
Voor meer informatie bel
+31 (0)15 213 6403
Online reserveren
 

Fotopuzzeltocht

Stadhuis vanaf de Nieuwe Kerk - Fotopuzzeltocht Wandel langs de mooiste bezienswaardigheden van Delft. Aan de hand van de foto’s kunt u de fotopuzzeltocht oplossen.


Lees verder

Vaarpuzzeltocht: Delft onder bruggen

Met een fluisterboot door de grachten van Delft - Vaarpuzzeltocht: Delft onder bruggen Vaar met een ervaren schipper in een fluisterbootje onder de vele bruggen van Delft door en los aan de hand van ludieke vragen de puzzel op.


Lees verder

Whatsapp Experience

WhatsApp - Whatsapp Experience De Whatsapp Experience is de nieuwste manier om Delft op een leuke manier te verkennen. Met je mobiele telefoon in de hand kom je op de leukste plekjes van Delft, onderweg ontvang je opdrachten via Whatsapp om een foto te maken van een bepaalde locatie, app de foto terug en ontvang de volgende opdracht.


Lees verder

Codekrakers

Codekrakers - Detective met vergrootglas - Dagtochten Combinatie Delft - Codekrakers Codekrakers is een spel dat je uitdaagt om samen te werken. In een team van maximaal 6 deelnemers word je gevraagd raadsels op te lossen en denk- en doe-opdrachten uit te voeren.


Lees verder

Escape the City Delft

Escape the City Delft - Escape the City Delft Probeer met dit spannende en interactieve spel aan de hand van een kaart en contact met een instructeur te ontsnappen uit Delft!


Lees verder