WHATSAPP EXPERIENCE DELFT

Ontdek Delft via je mobiele telefoon. Je ontvangt per mail een kaart van de stad en de uitleg van het spel. Via je telefoon ontvang je opdrachten om een bepaalde locatie in de stad op te zoeken, hier een foto van te maken als bewijs, daarna ontvang je de volgende opdracht. Dit spel brengt je op de meeste verrassende plekjes van Delft. Heb je alle opdrachten voltooid, dan ligt er een prijs op jou te wachten bij Gasterij 't Karrewiel.

Prijs per pakket: € 60,00.
Per pakket maximaal 6 personen.

 
Voor meer informatie bel
+31 (0)15 213 6403
Online reserveren
 

Fotopuzzeltocht

Stadhuis vanaf de Nieuwe Kerk - Fotopuzzeltocht Wandel langs de mooiste bezienswaardigheden van Delft. Aan de hand van de foto’s kunt u de fotopuzzeltocht oplossen.


Lees verder

Vaarpuzzeltocht: Delft onder bruggen

Met een fluisterboot door de grachten van Delft - Vaarpuzzeltocht: Delft onder bruggen Vaar met een ervaren schipper in een fluisterbootje onder de vele bruggen van Delft door en los aan de hand van ludieke vragen de puzzel op.


Lees verder

Codekrakers

Codekrakers - Detective met vergrootglas - Dagtochten Combinatie Delft - Codekrakers Codekrakers is een spel dat je uitdaagt om samen te werken. In een team van maximaal 6 deelnemers word je gevraagd raadsels op te lossen en denk- en doe-opdrachten uit te voeren.


Lees verder

Escape the City Delft

Escape the City Delft - Escape the City Delft Probeer met dit spannende en interactieve spel aan de hand van een kaart en contact met een instructeur te ontsnappen uit Delft!


Lees verder

(Junior) WhatsApp Moordtocht

WhatsApp Moordtocht - (Junior) WhatsApp Moordtocht Los een moord op in Delft met de WhatsApp moordtocht. Krijg aanwijzingen van de instructeur door groepsselfies met WhatsApp te verzenden


Lees verder