AVONDJE DELFT

Al onze dagtochten voor 2021 zijn te boeken! Boek nu alvast online of bel naar 015 214 6403!

Maak uw uitje naar Delft echt bijzonder met het 'Avondje Delft' arrangement. U begint met een rit met de Paardentram van een uur met een leuke en deskundige gids aan boord. De gids verteld u alles wat u wilt weten over Delft. Na deze leuke rit ontvangen wij u bij ons in de Gasterij voor een lekker drankje waarna wij 1 of meer van onze 10 volautomatische bowlingbanen aanzetten.

Terwijl u gezellig aan het bowlen bent, bereiden wij uw tafel voor in onze Delftsblauwe Bistro. Hier heeft u na het bowlen de keuze uit diverse lekkere hoofdgerechten van ons uitgebreide à la carte menu.

Programma:

16:45 U wordt opgehaald door een leuke en deskundige gids die met u mee gaat op de Paardentram voor een prachtige rit van een uur langs de mooiste bezienswaardigheden in Delft
17:45 Terugkomst bij Gasterij 't Karrewiel
18:00 Een uur bowlen
19:00 Aan tafel in onze Bistro voor een heerlijk hoofdgerecht van het à la carte menu
20:30 Einde programma

 

Prijzen

'Avondje Delft' is alleen beschikbaar voor groepen vanaf 8 personen. Op maandag alleen te boeken vanaf 15 personen.

  Volwassenen : € 39,95
  Kinderen : € 33,40
  Arrangement op vrijdag en zaterdag: + € 5,00 per persoon (kind: + € 2,00)

 

Tip: Breid het diner uit naar een driegangen diner met een voorgerecht en een dessert (meerprijs € 7,45 per persoon, weekend € 10,45)

 
Voor meer informatie bel
+31 (0)15 213 6403
Online reserveren
 
 

Dagtocht: Wat dag je van Delft

Zicht op de Oude Kerk in de volksmond De Oude Jan genoemd - Dagtocht: Wat dag je van Delft Ontdek in 1 dag de mooiste plekjes van Delft. Dit programma bevat onder andere een fotopuzzeltocht, een heerlijke lunch, een rondvaart door de Delftse grachten en een bezoek aan de Delftsaardewerkfabriek de Porceleyne Fles. De dag wordt afgesloten met een uurtje bowlen en een heerlijk driegangen Grill Proeverij diner.


Lees verder

Dagtocht: ‘Historisch Delft’ met de Paardentram

Paardentram - Dagtocht: ‘Historisch Delft’ met de Paardentram Na jaren weg te zijn geweest is de Paardentram eindelijk weer terug in delft. Geniet van een heerlijke lunch en ontdek Delft vervolgens in één middag met de Paardentram, bekijk hoe het Delftsblauw wordt gemaakt en bekijk Delft vanaf zijn prachtige grachten met onze nieuwe dagtocht: ‘Historisch Delft’


Lees verder

Dagtocht: Delft op Zaterdag

Delft op Zaterdag - Dagtocht: Delft op Zaterdag Bezoek Delft op zaterdag en ontdek Delft in 1 dagdeel. De middag begint met een heerlijke lunch waarna u een vaartocht maakt over de prachtige Delftse grachten. Na de rondvaart wordt u opgevangen door een leuke en deskundige gids voor een historische wandeling van 1,25 uur.


Lees verder

NIEUW: Dagtocht: Middagje Delft

Middagje Delft met de Paardentram - Dagtochten Combinatie Delft - NIEUW: Dagtocht: Middagje Delft Beleef Delft op een heel bijzondere met en ga met een stadsgids mee op de Paardentram


Lees verder

Dagtocht: Delft Blue Line

Rondvaartboot in de gracht bij De Oude Kerk - Dagtocht: Delft Blue Line Geniet van het historische Delft in één dagdeel met een lunch of Grill Proeverij Diner. Dit arrangement is mogelijk voor groepen en individuele bezoekers. Ontdek Delft vanaf zijn prachtige grachten per "rondvaartboot met gesproken tekst" en leer meer over de historie achter het Delftsblauwe aardewerk bij "De Porceleyne Fles".


Lees verder