AVONDJE DELFT

Boek nu uw dagtocht 2024!
Reserveer online of neem hiervoor contact op met onze reserveringsafdeling op tel. 015 213 6403.

Maak uw uitje naar Delft echt bijzonder met het 'Avondje Delft' arrangement. U begint met een rit met de Paardentram van een uur met een leuke en deskundige gids aan boord. De gids vertelt u alles wat u wilt weten over Delft. Na deze leuke rit ontvangen wij u bij ons in de Gasterij voor een lekker drankje waarna wij 1 of meer van onze 10 volautomatische bowlingbanen aanzetten.

Terwijl u gezellig aan het bowlen bent, bereiden wij uw tafel voor in ons restaurant voor een heerlijk Grill Proeverij diner. Wij bieden u een variëteit aan grillmogelijkheden gecombineerd met een uitgebreid buffet met diverse salades en warme en koude gerechten. Ook staat er een kok in het restaurant die vers de vis voor u bakt. Het is mogelijk om het diner af te sluiten met een heerlijk dessertbuffet (+ € 4,50 per persoon, + € 3,25 per kind).

Programma:

14:00 Ontvangst bij Gasterij 't Karrewiel
14:15 U wordt opgehaald door een leuke en deskundige gids die met u mee gaat op de Paardentram voor een prachtige rit van een uur langs de mooiste bezienswaardigheden in Delft
15:15 Terugkomst bij Gasterij 't Karrewiel, borrelen bij de openhaard
16:00 Een uur bowlen
17:00 Aan tafel voor onze heerlijke Grill-Proeverij diner

 

Prijzen

'Avondje Delft' is alleen beschikbaar voor groepen vanaf 8 personen. Op maandag t/m donderdag alleen te boeken vanaf 30 personen.

Volwassenen : € 63,20
Senioren : € 61,20
Kinderen 6 t/m 12 jaar : € 38,70
Kinderen t/m 5 jaar : € 20,75
Arrangement op vrijdag en zaterdag: + € 5,00 per persoon (m.u.v. kinderen t/m 5 jaar)
Afsluiting met dessertbuffet: + € 4,50 per persoon (kind: + € 3,25)

 

* Prijsinformatie touroperators: Svp contact opnemen op telefoonnummer 015 213 6403.

 
Voor meer informatie bel
+31 (0)15 213 6403
Online reserveren
 
 

Dagtocht: Wat dag je van Delft

Zicht op de Oude Kerk in de volksmond De Oude Jan genoemd - Dagtocht: Wat dag je van Delft Ontdek in 1 dag de mooiste plekjes van Delft. Dit programma bevat onder andere een fotopuzzeltocht, een heerlijke lunch, een rondvaart door de Delftse grachten en een bezoek aan de Delftsaardewerkfabriek 'Royal Delft'. De dag wordt afgesloten met een uurtje bowlen en een heerlijk driegangen Grill Proeverij diner.


Lees verder

Dagtocht: ‘Historisch Delft’ met de Paardentram

Paardentram - Dagtocht: ‘Historisch Delft’ met de Paardentram Na jaren weg te zijn geweest is de Paardentram eindelijk weer terug in delft. Geniet van een heerlijke lunch en ontdek Delft vervolgens in één middag met de Paardentram, bekijk hoe het Delftsblauw wordt gemaakt en bekijk Delft vanaf zijn prachtige grachten met onze nieuwe dagtocht: ‘Historisch Delft’


Lees verder

Dagtocht: Middagje Delft

Middagje Delft met de Paardentram - Dagtochten Combinatie Delft - Dagtocht: Middagje Delft Beleef Delft op een heel bijzondere met en ga met een stadsgids mee op de Paardentram


Lees verder

Dagtocht: Delft Blue Line

Rondvaartboot in de gracht bij De Oude Kerk - Dagtocht: Delft Blue Line Geniet van het historische Delft in één dagdeel met een lunch of Grill Proeverij Diner. Dit arrangement is mogelijk voor groepen en individuele bezoekers. Ontdek Delft vanaf zijn prachtige grachten per "rondvaartboot met gesproken tekst" en leer meer over de historie achter het Delftsblauwe aardewerk bij "Royal Delft".


Lees verder

Dagtochten op maat

Compilatie van De Nieuwe Kerk, De Oude Kerk en zaal de Delftse Schouw - Dagtochten op maat Met dagtochten op maat stelt u helemaal zelf uw eigen dagtocht samen.U kunt een keuze maken uit de activiteiten, heerlijke lunches en diners die wij aanbieden. Een dagtocht op maat is zowel voor kleine gezelschappen als voor grote groepen.


Lees verder