ORIGINELE DAGTRIPS VOL CULTUUR, SPANNING EN FUN!

Boek nu uw dagtocht 2023!
Reserveer online of neem hiervoor contact op met onze reserveringsafdeling op tel. 015 2136403.

Voor de invulling van uw dagje uit in Delft bent u bij Dagtochten Combinatie Delft aan het juiste adres. U kunt uw dagtrip helemaal zelf invullen maar u kunt ook gebruik maken van één van onze vooropgestelde programma's.

Ontdek cultureel Delft met het programma 'Wat dag je van Delft' of 'Historisch Delft' met de Paardentram. Een hele dag cultuur met vaartocht, een bezoek aan een Delft aardewerkfabriek, een lekkere lunch en een heerlijk diner. Doet u dit liever in één dagdeel, dan is het 'Delft Blue Line' programma echt iets voor u.

Op zaterdagmiddag hebben wij een leuk individueel programma met het 'Delft op Zaterdagarrangement. Bij dit arrangement krijgt u een lekkere à la carte lunch, een vaartocht en een stadswandeling met gids.

Wij bieden diverse puzzeltochten aan zoals een vaarpuzzeltocht met een sloep, of onze nieuwe interactieve puzzeltochten zoals de Escape the City en voor de meer actievere personen de Voetbal City Game Delft. Wij zorgen er voor dat uw bezoek aan Delft onvergetelijk wordt 

 
Voor meer informatie bel
+31 (0)15 213 6403
Online reserveren
 

Dagtocht: Wat dag je van Delft

Zicht op de Oude Kerk in de volksmond De Oude Jan genoemd - Dagtocht: Wat dag je van Delft Ontdek in 1 dag de mooiste plekjes van Delft. Dit programma bevat onder andere een fotopuzzeltocht, een heerlijke lunch, een rondvaart door de Delftse grachten en een bezoek aan de Delftsaardewerkfabriek 'Royal Delft'. De dag wordt afgesloten met een uurtje bowlen en een heerlijk driegangen Grill Proeverij diner.


Lees verder

Dagtocht: ‘Historisch Delft’ met de Paardentram

Paardentram - Dagtocht: ‘Historisch Delft’ met de Paardentram Na jaren weg te zijn geweest is de Paardentram eindelijk weer terug in delft. Geniet van een heerlijke lunch en ontdek Delft vervolgens in één middag met de Paardentram, bekijk hoe het Delftsblauw wordt gemaakt en bekijk Delft vanaf zijn prachtige grachten met onze nieuwe dagtocht: ‘Historisch Delft’


Lees verder

Dagtocht: Delft op Zaterdag

Delft op Zaterdag - Dagtocht: Delft op Zaterdag Bezoek Delft op zaterdag en ontdek Delft in 1 dagdeel. De middag begint met een heerlijke lunch waarna u een vaartocht maakt over de prachtige Delftse grachten. Na de rondvaart wordt u opgevangen door een leuke en deskundige gids voor een historische wandeling van 1,25 uur.


Lees verder

Dagtocht: Middagje Delft

Middagje Delft met de Paardentram - Dagtochten Combinatie Delft - Dagtocht: Middagje Delft Beleef Delft op een heel bijzondere met en ga met een stadsgids mee op de Paardentram


Lees verder

Dagtocht: Delft Blue Line

Rondvaartboot in de gracht bij De Oude Kerk - Dagtocht: Delft Blue Line Geniet van het historische Delft in één dagdeel met een lunch of Grill Proeverij Diner. Dit arrangement is mogelijk voor groepen en individuele bezoekers. Ontdek Delft vanaf zijn prachtige grachten per "rondvaartboot met gesproken tekst" en leer meer over de historie achter het Delftsblauwe aardewerk bij "Royal Delft".


Lees verder