MIDDAGJE DELFT

Al onze dagtochten voor 2021 zijn te boeken! Boek nu alvast online of bel naar 015 214 6403!

Beleef Delft in de meest bijzondere manier met de Paardentram.

U wordt in ons Delftsblauw restaurant ontvangen met een heerlijke lunch à la carte. De lunch bestaat uit een heerlijke dagsoep en u maakt een keuze van de à la carte kaart met heerlijke belegde luxe broodjes. Ook is 1x koffie, thee of melk inbegrepen.

Na de lunch staat de Paardentram al op u te wachten. Een leuke en deskundige gids gaat met u mee op de Paardentram. Zo maakt u op een bijzondere manier kennis met de prachtige straten van Delft. Onderweg vertelt de gids allerlei leuke en historische feitjes over de straten en bezienswaardigheden waar u langs komt.

Programma:

13:00 Ontvangst met een heerlijke à la carte lunch met soep, keuze uit diverse broodjes en 1x koffie of thee
14:15 U wordt opgehaald door een leuke en deskundige gids die met u mee gaat op de Paardentram voor een prachtige rit van een uur langs de mooiste bezienswaardigheden in Delft
15:15 Einde programma

 

Prijzen

'Middagje Delft' is alleen beschikbaar voor groepen vanaf 8 personen. Op maandag alleen te boeken vanaf 15 personen.

  Volwassen : € 35,00
  Kinderen : € 27,75

 

Tip: De rit met de Paardentram met gids kan ook gecombineerd worden met een High Tea in plaats van een lunch (meerprijs € 8,45 per persoon)

 
Voor meer informatie bel
+31 (0)15 213 6403
Online reserveren
 
 

Dagtocht: Wat dag je van Delft

Zicht op de Oude Kerk in de volksmond De Oude Jan genoemd - Dagtocht: Wat dag je van Delft Ontdek in 1 dag de mooiste plekjes van Delft. Dit programma bevat onder andere een fotopuzzeltocht, een heerlijke lunch, een rondvaart door de Delftse grachten en een bezoek aan de Delftsaardewerkfabriek de Porceleyne Fles. De dag wordt afgesloten met een uurtje bowlen en een heerlijk driegangen Grill Proeverij diner.


Lees verder

Dagtocht: ‘Historisch Delft’ met de Paardentram

Paardentram - Dagtocht: ‘Historisch Delft’ met de Paardentram Na jaren weg te zijn geweest is de Paardentram eindelijk weer terug in delft. Geniet van een heerlijke lunch en ontdek Delft vervolgens in één middag met de Paardentram, bekijk hoe het Delftsblauw wordt gemaakt en bekijk Delft vanaf zijn prachtige grachten met onze nieuwe dagtocht: ‘Historisch Delft’


Lees verder

Dagtocht: Delft op Zaterdag

Delft op Zaterdag - Dagtocht: Delft op Zaterdag Bezoek Delft op zaterdag en ontdek Delft in 1 dagdeel. De middag begint met een heerlijke lunch waarna u een vaartocht maakt over de prachtige Delftse grachten. Na de rondvaart wordt u opgevangen door een leuke en deskundige gids voor een historische wandeling van 1,25 uur.


Lees verder

NIEUW: Dagtocht: Avondje Delft

Avondje Delft - NIEUW: Dagtocht: Avondje Delft Combineer uw avondje uit eten met een prachtige rit op de Paardentram met stadsgids.


Lees verder

Dagtocht: Delft Blue Line

Rondvaartboot in de gracht bij De Oude Kerk - Dagtocht: Delft Blue Line Geniet van het historische Delft in één dagdeel met een lunch of Grill Proeverij Diner. Dit arrangement is mogelijk voor groepen en individuele bezoekers. Ontdek Delft vanaf zijn prachtige grachten per "rondvaartboot met gesproken tekst" en leer meer over de historie achter het Delftsblauwe aardewerk bij "De Porceleyne Fles".


Lees verder