'Historisch Delft' met de Paardentram 

In ons monumentale pand op de Paardenmarkt staat een heerlijke à la carte lunch op u te wachten. met de keuze uit 2 heerlijke huisgemaakte dagsoepen, daarna heeft de keuze uit divrse gerechten zoals bijvoorbeeld een Italiaanse Bol met brie, walnoten en honing uit de oven, of een heerlijke uitsmijter, ook krijgt u koffie of thee.

Na de lunch wordt u opgehaald door de paardentram voor een prachtige rit door Delft naar de Delftsaardewerkfabriek ‘De Porcelyne Fles’. In de fabriek krijgt u een rondleiding en ziet u hoe het echte Delftsblauw wordt gemaakt. Na de rondleiding heeft u ook nog tijd om de prachtige giftshop te bezoeken.

Na het bezoek aan De Porcelyne Fles wordt u opgehaald door een rondvaartboot voor een vaartocht over de Delftse grachten. U heeft zelf de keuze om terug te gaan naar onze Gasterij op de Paardenmarkt, of u midden in het centrum te laten afzetten om nog even het historische centrum van Delft te bezoeken. Wilt u nog een bezienswaardigheid zoals de Nieuwe Kerk, het Prinsenhof of het Vermeer Centrum bezoeken, wij verzorgen graag voordelige tickets voor u, ook is het mogelijk om u in het centrum te laten begeleiden door een leuke en deskundige gids. Na het bezoek aan het centrum is het 7 minuten lopen naar onze Gasterij op de Paardenmarkt.

Alle onderdelen in deze dagtocht zijn ook los te boeken in combinatie met een lunch of diner.

Programma voorbeeld 'Historisch Delft' met de Paardentram

12:15 Ontvangst met de heerlijke Lunch Karrewiel met soep, de keuzes tussen 5 luxe broodjes en koffie of thee
13:30 U wordt opgehaald door de Paardentram voor een prachtige rit door de Delftse straten
14:15 Rondleiding door de Delftse aardewerkfabriek De Porceleyne Fles plus bezoek aan de Delftsblauw Giftshop
15:45 Rondvaart van de Porceleyne Fles naar het historische centrum of Gasterij ’t Karrewiel
16:30 Terugkomst bij Gasterij ’t Karrewiel of aankomst in het historische centrum van Delft (7 minuten lopen terug naar onze Gasterij).

 

 Prijzen

'Historisch Delft' is alleen beschikbaar voor groepen vanaf 8 personen.

Volwassenen : € 39,95
Kinderen : € 31,75

* Prijsinformatie touroperators: Svp contact opnemen op telefoonnummer 015 213 6403.

 
Voor meer informatie bel
+31 (0)15 213 6403
 
 

Dagtocht: Wat dag je van Delft

Zicht op de Oude Kerk in de volksmond De Oude Jan genoemd - Dagtocht: Wat dag je van Delft Ontdek in 1 dag de mooiste plekjes van Delft. Dit programma bevat onder andere een fotopuzzeltocht, een heerlijke lunch, een rondvaart door de Delftse grachten en een bezoek aan de Delftsaardewerkfabriek de Porceleyne Fles. De dag wordt afgesloten met een uurtje bowlen en een heerlijk driegangen Grill Proeverij diner.


Lees verder

Dagtocht: Delft op Zaterdag

Delft op Zaterdag - Dagtocht: Delft op Zaterdag Bezoek Delft op zaterdag en ontdek Delft in 1 dagdeel. De middag begint met een heerlijke lunch waarna u een vaartocht maakt over de prachtige Delftse grachten. Na de rondvaart wordt u opgevangen door een leuke en deskundige gids voor een historische wandeling van 1,25 uur.


Lees verder

Dagtocht: Zondags Delft

Aquarel grachtenhuisjes Delft - Zondags Delft - Dagtocht: Zondags Delft Iedere zondag vanaf zondag 21 april tot en met zondag 7 juli. Leer deze historische stad kennen (al vanaf 2 personen te boeken!)


Lees verder

Dagtocht: Ontdek Delft

Stadhuis vanaf de Nieuwe Kerk - Ontdek Delft - Dagtocht: Ontdek Delft Ontdek Delft van zijn prachtige straten en van het water met ons nieuwe dagtocht 'Ontdek Delft'.


Lees verder

Dagtocht: Delft Blue Line

Rondvaartboot in de gracht bij De Oude Kerk - Dagtocht: Delft Blue Line Geniet van het historische Delft in één dagdeel met een lunch of Grill Proeverij Diner. Dit arrangement is mogelijk voor groepen en individuele bezoekers. Ontdek Delft vanaf zijn prachtige grachten per "rondvaartboot met gesproken tekst" en leer meer over de historie achter het Delftsblauwe aardewerk bij "De Porceleyne Fles".


Lees verder