'Historisch Delft' met de Paardentram

Boek nu uw dagtocht 2024!
Reserveer online of neem hiervoor contact op met onze reserveringsafdeling op tel. 015 213 6403.

In ons monumentale pand op de Paardenmarkt staat een heerlijke à la carte lunch op u te wachten. De lunch bestaat uit een heerlijke dagsoep, daarna heeft u de keuze uit diverse luxe belegde broodjes. Ook is 1x koffie, thee of melk inclusief.

Na de lunch wordt u opgehaald door de paardentram voor een prachtige rit door Delft naar de Delftsaardewerkfabriek 'De Royal Delft'. In de fabriek krijgt u een audiotour en ziet u hoe het echte Delftsblauw wordt gemaakt. Na de audiotour heeft u ook nog tijd om de prachtige giftshop te bezoeken. Het is eventueel ook mogelijk om i.p.v. de audiotour rondleiding te krijgen van een professionele gids.

Na het bezoek aan de 'Royal Delft' wordt u opgehaald door een rondvaartboot voor een vaartocht over de Delftse grachten. De vaartocht eindigt midden in het centrum, hier heeft u de mogelijkheid om nog even het historische centrum van Delft te bezoeken. Wilt u nog een bezienswaardigheid zoals de Nieuwe Kerk, het Prinsenhof of het Vermeer Centrum bezoeken, wij verzorgen graag voordelige tickets voor u, ook is het mogelijk om u in het centrum te laten begeleiden door een leuke en deskundige gids. Vanaf het centrum is het 7 minuten lopen naar onze Gasterij op de Paardenmarkt, op verzoek kunnen wij ook de rondvaartboot t/m het Karrewiel laten varen.

Alle onderdelen in deze dagtocht zijn ook los te boeken in combinatie met een lunch of diner.

Programma voorbeeld 'Historisch Delft' met de Paardentram

12:15 Ontvangst met de heerlijke Lunch Karrewiel met soep, de keuzes tussen 5 luxe broodjes en koffie of thee
13:30 U wordt opgehaald door de Paardentram voor een prachtige rit door de Delftse straten
14:15 Audiotour door Delftsaardewerkfabriek de Royal Delft plus bezoek aan de Delftsblauw Giftshop
15:45 Rondvaart van de Royal Delft naar het historische centrum of Gasterij ’t Karrewiel
16:30 Terugkomst bij Gasterij ’t Karrewiel of aankomst in het historische centrum van Delft (7 minuten lopen terug naar onze Gasterij).

 

Prijzen
('Historisch Delft' is alleen beschikbaar voor groepen vanaf 8 personenonder 8 personen betaalt u € 7,50 boekingskosten per persoon tekort. Op maandag t/m donderdag alleen te boeken vanaf 30 personen).

Volwassenen : € 48,40
Kinderen t/m 12 jaar : € 22,40

 

* Prijsinformatie touroperators: Svp contact opnemen op telefoonnummer 015 213 6403.

 
Voor meer informatie bel
+31 (0)15 213 6403
Online reserveren
 
 

Dagtocht: Wat dag je van Delft

Zicht op de Oude Kerk in de volksmond De Oude Jan genoemd - Dagtocht: Wat dag je van Delft Ontdek in 1 dag de mooiste plekjes van Delft. Dit programma bevat onder andere een fotopuzzeltocht, een heerlijke lunch, een rondvaart door de Delftse grachten en een bezoek aan de Delftsaardewerkfabriek 'Royal Delft'. De dag wordt afgesloten met een uurtje bowlen en een heerlijk driegangen Grill Proeverij diner.


Lees verder

Dagtocht: Middagje Delft

Middagje Delft met de Paardentram - Dagtochten Combinatie Delft - Dagtocht: Middagje Delft Beleef Delft op een heel bijzondere met en ga met een stadsgids mee op de Paardentram


Lees verder

Dagtocht: Delft Blue Line

Rondvaartboot in de gracht bij De Oude Kerk - Dagtocht: Delft Blue Line Geniet van het historische Delft in één dagdeel met een lunch of Grill Proeverij Diner. Dit arrangement is mogelijk voor groepen en individuele bezoekers. Ontdek Delft vanaf zijn prachtige grachten per "rondvaartboot met gesproken tekst" en leer meer over de historie achter het Delftsblauwe aardewerk bij "Royal Delft".


Lees verder

NIEUW: Dagtocht: Avondje Delft

Avondje Delft - NIEUW: Dagtocht: Avondje Delft Combineer uw avondje uit eten met een prachtige rit op de Paardentram met stadsgids.


Lees verder

Dagtochten op maat

Compilatie van De Nieuwe Kerk, De Oude Kerk en zaal de Delftse Schouw - Dagtochten op maat Met dagtochten op maat stelt u helemaal zelf uw eigen dagtocht samen.U kunt een keuze maken uit de activiteiten, heerlijke lunches en diners die wij aanbieden. Een dagtocht op maat is zowel voor kleine gezelschappen als voor grote groepen.


Lees verder